nagy palota.jpgAmikor először olvastam a szerzőtől, rögtön belopta magát a szívembe ez a velem egyidős new yorki lány (ha szabad így titulálnom egy negyven felé közeledő két gyerekes anyát), ezért nagyon hajtottam az új könyvére is. Amikor megláttam apám kezében, rögtön elhappoltam, és nem jelentett az sem problémát, hogy csak rövid idő állt rendelkezésemre, röpke három nap alatt elolvastam. Két könyv után most már bizton állíthatom, hogy Nicole Krausss az én szerzőm, annyira gyönyöörűen ír és annyira mesterien szövi a szálakat, hogy ez a könyve is letehetetlen volt számomra. Nem mondom, hogy nem kellett koncentrálni, hogy az ember eligazodjon a különböző történetszálak között, és volt is olyan momentum, ami a végére sem tisztázódott kielégítően, mégis egy élmény volt olvasni, külön-külön is regényt lehetett volna írni az egyes fejezetekből. Zsidó sorsok szerte a világban, különböző korokban, erről tud írni Krauss rendkívül hitelesen és számomra nagyon megkapóan. Ezzel a könyvvel beállt a kedvenc szerzőim sorába, remélem hamarosan hallok még felőle.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr974724170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esztivagyok 2012.08.31. 16:33:17

Valamiért azt hittem, hogy aki olvasta korábbi könyveit is, mind azt fogja mondani, hogy ez sokkal gyengébb. De tök jó, hogy neked ennyire tetszett, engem sajnos nem nyert meg, pedig a Szerelem történetét imádtam :)

meseanyu · http://jokonyvek.blog.hu 2012.09.19. 17:57:28

Én meg azon csodálkozom, hogy miért nem tetszik másoknak? :-)Mondjuk én sokszor ufó vagyok ilyesmiben, hogy az tetszik, ami másoknak nem, vagy fordítva. :-)
süti beállítások módosítása