meseanyu 2020.06.02. 18:32

Májusi zárás

img_4273_1.JPG

Beszerzések (5):

Hiányzott még egy-két olvasásom az ifjúsági zsűrihez, és mivel könyvtár még mindig nincs, megrendeltem őket. Így került a háztartásba Fiala Borcsa nyomozós könyve, az Időfutár színdarab és Csóti Lili remek fantasyja. Ha pedig már benne voltam a rendelésben, becsúszott a kosárba még Zafón új ifjúsági regénye is. Szülinapomra pedig megkaptam tesómtól Julie Buxbaum új könyvét.

Olvasások (19):

Két kölcsönkönyvvel kezdődött a hónap: szomszédasszonyomtól kaptam kölcsön F. Várkonyi Zsuzsa regényét, egy másiktól meg egy kellemes kis francia könyvet. A hónap többi része a zsűrizés hajrájában telt, rengeteg könyvet olvastam még az utolsó pillanatban. Hamarosan külön bejegyzésben számolok majd be róla, hogy a 2019-es termésből nekem melyik könyvek tetszettek a legjobban. Ahogy véget ért a zsűrizés, május utolsó napjaiban gyorsan még próbáltam teljesíteni a tavaszi terveket, így elolvastam Dorothy L. Sayers regényét.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr8015736048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása