meseanyu 2021.10.20. 15:45

Újdonságokról

covers_694015.jpg

Tervezek egy nagyobb rendelést a közeljövőben, és természetesen ennek a könyvnek mindenképpen rajta kell lennie. Christie rajongóként minden ilyesmit beszerzek, ráadásul már a Poirot magánéletéről szóló kötet is tetszett, Marple-t meg még jobban szeretem. Csodás vidéki hangulatokra számítok.

covers_697616.jpg

Szintén az angol vidék sármja vonz ehhez a könyvhöz, na meg a több szálon futó történet. Remélem, nem lesz gagyi! (Mert az írónő eddig még csak angolul megjelent regényei között van egy pár, ami borító alapján finoman szólva is túl romantikusnak tűnik nekem.)

covers_696901.jpg

Sarah Winman már két előző regényével bizonyította a minőséget, úgyhogy ezt az újat is nagyon várom, és biztosra veszem, hogy tetszeni fog. Főleg, hogy nagyon ígéretes a fülszöveg Toszkánával, festészettel.

covers_700971.jpg

M.C. Beaton esetében is tudom, mire számítsak. Nem magas irodalom, de szórakoztató őt olvasni, főleg, hogy ez az új sorozat egy szállodában játszódik, azokat meg imádom.

covers_698892.jpg

Jessica Fellowes, a Downton Abbey forgatókönyvírójának, Julian Fellowesnak az unokahúga, és írt is már egy-két könyvet a sorozat kulisszatitkairól, ezek magyarul még nem jelentek meg. Most viszont jön a Mitfordi rejtélyek első része, ami mind a helyszín (vidéki Anglia), mind a kor  (1919) tekintetében nagyon vonz.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr8716560030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása