meseanyu 2020.04.05. 19:36

Márciusi zárás

img_e4233_1.JPG

Beszerzések (6):

Nem nagyon terveztem rendelni, de mivel az Agave olyan szívhez szólóan írta, hogy bajban van, mégis bevállaltam. Jöttek régebbi kiadású leárazottak, amik már régóta érdekeltek: Baráth Kata könyve meg ez a kis vicces. Tibor kért két Kondor Vilmost, ezt és ezt. A Hamis emlékek és a Fogd a kezem pedig olyan újdonságok, amikre szemet vetettem már, de ha nincs ez a helyzet, valószínűleg megvártam volna, míg beszerzi őket a könyvtár.

Olvasások (7):

A hónapot egy családi élettel foglalkozó könyvvel kezdtem.  Változó színvonalúak voltak a különböző szerzők írásai, de Popper Péter és Angster Mária része nagyon tetszett. Ezt a kötetet egy barátnőmtől kaptam kölcsön. Folytattam egy könyvtári kölcsönzéssel, Donna Tartt régen várt regényével. A kis barát sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, bár voltak benne remek, hangulatos részek, a nagyja inkább sajnos unalmas maradt számomra. Volt nálam egy-két zsűrizős könyv is, szintén a könyvtárból, Bartos Erika könyvei (ez és ez), illetve Leiner Laura Iskolák versenye sorozatának utolsó kötete. Mindegyik nagyon kellemes olvasmány volt. Síelés alatt elolvastam még egy kuflis könyvet is (szintén szűrizendő), amit tesómék hoztak magukkal. Aztán pedig teljes gőzzel beindult a karantén szezon, és mint már itt olvashattátok, teljesen átírta a terveimet. Első kifejezetten karantén idejére választott könyvem egy régi kedvenc, A tűzpiros üveggömb volt. Jól is esett nagyon!

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr2115592862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása