amy.jpg

Erre a könyvre a témája és a gyönyörű borítója miatt figyeltem fel. Az alapszituáció szerintem sok könyvmoly számára egy álom: a főhős, Miranda egy könyvesboltot örököl. Szóval a csodálatos kulissza már adott, és a cselekmény is izgalmasnak hangzik: van itt rejtély, kincsvadászat, családi titkok. Na, és persze a szerelmi szál se hiányozhat.

 

 

peters.jpg

Pauline Peters új krimisorozatának is nagyon tetszetősek a borítói, Victoria Bredon kalandjaiból két kötet jelent már meg idén. A huszadik század eleje mindig is az egyik kedvenc korszakom volt, az önálló, vagány hősnőknek se nagyon tudok ellenállni, úgyhogy hasonló ízléssel rendelkezőknek ajánlom ajándékba. Ez is izgalmas, fordulatos és nem utolsó sorban romantikus történet.

 

 

pattillo.jpg

Beth Pattillo könyvének viszont nem tetszik a borítója, a tartalma viszont annál figyelemfelkeltőbb. Bár imádom Jane Austent, néha tartok az ő nevével fémjelzett modern regényektől, mert volt már köztük elég nagy csalódás is. Most viszont valamiért azt mondják az ösztöneim, hogy ez jó lesz, ráadásul a fülszöveg szerint kacagtató és szívszorító, ami a kedvenc kombinációm. 

 

 

don.jpg

Imádom Don Tillmant, úgyhogy nagyon vártam már az új részt Graeme Simsion sorozatából. Nálunk már biztos ott lesz a fa alatt (ezzel most ellenőrzöm is egyben, hogy a férjem olvassa-e a blogot, mint ahogy szerintem nem :D), úgyhogy biztos más is örülne neki, aki ismeri és szereti az eddigi részeket. Vagy akár az egész sorozatot is lehet egyben ajándékozni, ha kellően nagyvonalú a Jézuska. 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr6415350964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása