img_3638.JPG

A téli polc teljesítése nagyon jól sikerült, két könyv kivetelével az összeset elolvastam. Az anyósomnak ajándékba vett regényt félbehagytam, Hendrik Groen kalandjainak második része viszont csak átcsúszott tavaszra. A százéves ember (aki azóta már százegy lett) most sem okozott csalódást, de nagyon tetszett ez, és jókat mulattam ezen is. Ez és ez is nagyon kellemes volt, vagyis öt kötet nyerte a mezőnyből maximális csillagot és egyben helyet a szívemben. Ez azért nem olyan rossz arány.

A tavaszi polcról már elkezdtem ezt, és egész olvasható. Ezen kívül még négy könyv (a képen láthatóak) már itthon van, úgyhogy ezek biztosan sorra kerülnek. A neveletlen hercegnőre nagyon rákívántam, úgyhogy ki is veszem még a héten a könyvtárból az összes részt, amit nem olvastam a sorozatból, és reményeim szerint kellemesen vidám napokat töltök majd velük. Hoang regényét és Druckerman könyvét pedig már előjegyeztettem, úgyhogy ezek is biztos olvasásoknak látszanak. Zadie Smith meg várólista-csökkentős, és úgy gondoltam jó lenne ott is egy kicsit előrehaladni. A tavasz többi része meg zsűrizős hajrában telik majd, mert van még mit olvasnom onnan is.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr8214667715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása