moly_33.jpg

Hendrik Groen: Amíg élünk

A mai ajánlóba három humoros könyv került be, az első ezek közül a 85 éves Hedrik Groen újabb tittkos naplója. Az első részt nagyon szerettem: roppant szimpatikus figura volt a főszereplő, és nagyon jól ki volt találva a környezet is az öregek otthonával meg a klubbal. Hol humoros, hol szívszorító, vagyis összességében nagyon szórakoztató volt. Remélem a második rész is ilyen tökéletesre sikerült.

 

moly_34.jpg

Jonas Jonasson: A százegyéves ember, aki azon gondolkodott, hogy túl sokat gondolkodik

És október végén jön az új Jonasson is, ráadásul a százéves ember folytatása, úgyhogy lehet, hogy az ősz az öregemberekről fog szólni nálam. Remélem könnyed lesz, vicces és fordulatos, mint a szerző eddigi könyvei, és akkor segít legyőzni a hideg és sötét évszakokkal járó depressziót.

 

moly_35.jpg

Gill Sims: Hát persze, hogy iszom !

A vénemberek után pedig egy korombeli anyuka története keltette fel a figyelmemet. A fülszöveget olvasva érzek benne valami Méhkasra utalót, ami nagyon ígéretes. Persze az is lehet, hogy a két könyv nem hasonlít másban, mint a szerzőjük keresztnevében, mindenesetre jó lenne valami olyasmit olvasni újra, úgyhogy reménykedem.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr1214204755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása