img_2270.JPG

- A hétvégét a Hotel Füredben töltöttük, pénteken bál volt, szombaton este bowlingoztunk, egyébként meg szauna, melegvíz, fürdőköpenyes szundikálás, kávék, koktélok és egyéb finomságok. Hazafelé meg még útba ejtettük a Márga bisztrót is.

- Müllerben voltam ismét, és annyira cuki és különleges húsvéti édességeket vettem a Lindtől, hogy elhatároztam, ezentúl csak itt veszem az ilyesmit, mert messze nagyobb a választék, mint bárhol másutt.

- Elkezdtük nézni a Hatalmas kis hazugságokat: roppant izgalmas és a borzalmas részletektől eltekintve sok szempontből rendkívül életszerű, annyiszor magamra ismerek pl. Madeline-ben.

- Imádom az új chai  ízesítésű ajakápolómat, ami a fenti képen látható.

- Besétáltam a belvárosi könyvtárba csütörtökön délelőtt: pont nem esett a hó, kellemesen hideg volt, nem sokan jártak az utcán, csönd és nyugalom honolt mindenfelé.

- Szerda esti gyors vásárlásunk alkalmával vettük észre, hogy hamarosan nyit a Pull&Bear az Árkádban. Juhéé! :-)

- Nagyon jólesik ezt a könyvet olvasni, passzol a hóeséshez, és még a takarításhoz is meghozta a kedvemet.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr7113686522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása