img_4446_1.JPG

Reméltem, hogy nem így lesz, de sajnos bekövetkezett az, amitől kicsit tartottam, és teljesen bezárt a könyvtár, ami eléggé felülírja a tavaszi terveimet, hiszen mind a tavaszi polc esetében, mind a várólista-csökkentésnél csak könyvtári könyveket választottam. Remélem nem fog a tavasz végéig tartani a bezártság, de azért mégis úgy éreztem, jobb, ha újratervezek, mert nem akarom azt  írni frusztráltan május végén, hogy semmit sem sikerült elérnem a célokból.

Tehát mit is fogok akkor olvasni a karantén alatt? Először is csináltam egy új polcot. Nem sok könyvet raktam rá, de ezeket szeretném mindenképpen elolvasni. Az első négyet még a tavalyi karanténban rendeltem, de nem kerültek sorra, a másik kettő pedig újraolvasás. Ha ezek megvannak, akkor jöhetnek a téli polc még olvasatlan könyvei, illetve a 2020-as várólista-csökkentéskor nem olvasott Bródy Lili regények. Ha meg közben sor kerülne rendelésre a férjem olvasási tempója miatt, akkor igyekszem a nekem is tetsző új beszerzéseket előnyben részesíteni, nehogy úgy járjak, mint most, hogy még egy év múlva is a tavalyi karantén könyveket olvasom. (Mondjuk ez most abból a szempontból legalább jól jött, hogy nem kell rögtön kapkodni fűhöz-fához.)

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr1716466182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása