meseanyu 2017.07.07. 08:32

Heti jóságok 95.

blog_283.jpg

- Ismét nagyon mozgalmasra sikerült a hétvége: péntek este szomszédok jöttek át random módon kertet nézni, szombaton molyos kerti partit tartottunk, vasárnap este meg sógoromékkal elfogyasztottuk a maradék grill-kaját.

- Kicsit depis voltam hét elején, mert a gyerek elment gólyatáborba, de aztán egy könyv kapcsán elkezdtem régi magyar filmeket nézegetni, amely tevékenység nagyon jó kedélyjavítónak bizonyult. Egy csomó van fent a youtube-on, biztos lesz még jó pár, amit megnézek a nyáron.

- Aztán Katinka hazajött, és rengeteget mesélt, meg képeket, videókat mutatott, és látszott rajta, hogy istenien érezte magát.

- Új sorozatot kezdtünk el nézni, eddig nagyon kedvelhetőnek tűnik.

- Kicsit erre a sorozatra rímel, és nagyon tetszik most ez a könyv, amit Katától kaptam ajándékba (ő fordította).

- Tegnap délután meglátogatott egy kedves kolléganőm, sok mindent mesélt, és több történet is arra tanított, hogy ne elégedetlenkedjek, hanem becsüljem meg, amim van.

- Az esti séta után tegnap összefutottunk az egyik kedves barátunkkal, aki épp biciklizésből jött haza, és betért ő is kertet nézni, meg egy fröccsre.

- Amit a kertben jelenleg a legjobban szeretek: a puha, tömött pázsitot, amin olyan jó mezítláb mászkálni.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr3812638103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása