meseanyu 2017.02.10. 09:01

Heti jóságok 86.

blog_230.jpg

- Pénteken este elmentünk szaunázni a győri fürdőbe. Nagyon jólesett, úgyhogy időről időre biztos elmegyünk még.

- Szombaton bevásároltunk a délutáni főzéshez, és megnéztük a Bortársaság új üzletét az Árkádban. Most nagyon lelkes vagyok, mert oda sokkal egyszerűbb lesz beugrani, és nem kell a borokat átcipelni a városon a kocsiig. Vettünk is rögtön három üveg bort.

- Este barátok jöttek, Tibor főzött, nekem csak desszertet kellett csinálni, és így sokkal relaxáltabb voltam, mint egyébként vendégváráskor.

- Vasárnap meg a Vappiano-ban ettünk szintén barátokkal. Oda vagyok a tésztáikért.

- Megjöttek a héten a bookdeporitory-s rendelés maradékai. A Brenner-sorozat új része németül, alig várom, hogy olvashassam. És végre megvan az összes kötet Chris Riddell Ottoline-sorozatából, imádom ezeket a kis cukiságokat.

- Elkezdtünk egy tánctanfolyamot az El Pasoban, úgy érzem remek lesz. Kedves nagyon az oktató, jó a hangulat, és jól átmozgatja az embert.

- Fergeteges fúvószenekari koncertet adtak Katinkáék az Aporban, állva tapsolt a nép.

- Katinka meglepetés szülinapot szervezett a barátnőjének, saját maga sütötte a  tortát és csinált egy tök aranyos, megható videót is neki.

- Elkezdtem hallgatni Gretchen Rubin podcastját. Főzés, rendrakás mellé tökéletes.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr5212190010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása