meseanyu 2016.01.22. 12:12

Heti jóságok 40.

blog_29.jpg

- Már régóta hívtak a győri Médiabálba, de valahogy mindig lebeszéltük magunkat, idén viszont végre beadtuk a derekunkat, és nagyon jól éreztük magunkat.

- Szomszédasszonyom legújabb gyártmánya a teljeskiőrlésű bagett, még jobb mint a zsemle, mogyoróvajjal és narancslekvárral, vagy krémsajttal és paradicsommal, de igazándiból bármivel.

- Amikor már úgy gondoltam, hogy nincs igazán mit csinálnom, és elkezdtem tengeni-lengeni a lakásban, egyszer csak jött egy felkérés a Molyon, hogy segítsek egy gyerekirodalmi-díj zsűrijét koordinálni, úgyhogy egyrészt most jönnek-mennek az üzenetek ezerrel, megy a szervezkedés, emellett meg el kell olvasnom egy hegyni gyerekkönyvet, úgyhogy köszönöm, nem unatkozom.

- Nagyon jó borokat sikerült inni az utóbbi időben, egy pohár jóféle vörös mindig bearanyozza az estémet.

- Leszedtük a karácsonyfát, így most még intenzívebben várom a tavaszt, ennek szellemében vettem is gyorsan nárciszt az előszobába. A házat elárasztja  a napfény, és virágoznak az orchideák is.

- Mint már az előző bejegyzésemben írtam, elkezdtem meghallgatni az Időfutár rádiójátékot, egy ideig, azt hiszem, elleszek vele.

- Közben Tiborral meg újranézem az Agymenőket, mert persze amikor én először végignéztem a sorozatot, ő úgy döntött, ez őt nem érdekli. Később előhozakodott vele, hogy mégis megnézné (én akkor már túl voltam az összes évadon), aztán most meg alig várja, hogy minden este sorra kerüljön egy-egy rész. Férfiak!

- Heti könyves öröm: hihetetlenül jó volt olvasni Gill Hornby könyvét, a Méhkast, olyannyira betalált, hogy új kedvencet avattam. Terveim szerint hétfőn jön róla a lelkendező bejegyzés.

- Heti zene: a múlt heti bejegyzés után kicsit belefeledkeztem a Kensingtonba, különösen ez a számuk tetszik nagyon, de egészében nagyon bejön a munkásságuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr628301088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása