meseanyu 2015.11.20. 10:33

Heti jóságok 32.

blog_5.jpg

- Szombat esti beszélgetős, társasozós, tévé nézős lazítás jó barátainkkal, Don Pepéből rendelt finomságokkal kísérve. Dicsérték a blogot is, ez külön nagyon jólesett.

- Többen is kértek tanácsot az utóbbi időben, hogy milyen könyvet ajándékozzanak, ez is tök jó érzés.

- Megrendeltem az új Időfutárt és az új Hornbyt.

- Nem éreztem túl jól magam fizikailag a héten, de úgy gondolom, kihoztam a maximumot a fetrengésből, szinte egész nap Agymenőket néztem. Meg, ha már ott volt, megnéztem a naplementét is a kanapén fekve.

- Szerda esti Árkádos dorbézolás: vacsora a KFC-ben, aztán Tchibo-s költekezés (mindenre 25% volt), és még zárás előtt belefért egy kávé meg egy barackos túrótorta is.

- Katinka fellépése a zeneiskolában: barátokkal mentünk, balzsamos volt a tavaszi, akarom mondani őszi este, és mindenki ügyeskedett. Szeretem ezek az estéket, olyan cuki gyerekek vannak mindig.

- Mindenféle gyerekkönyvet előjegyeztettem a könyvtárban, mert nem bírok magammal, cserébe viszont szívbaj nélkül húztam ki pár könyvet a várólistámról, mert rájöttem, hogy csak az igazán engem érdeklőket akarom olvasni.

- Kneipp citromfüves-avokádós kézkrém: nem szívódik be olyan hamar, mint ígéri, viszont isteni az illata. Féltem, hogy a citromfűtől túl nyárias lesz, de szerencsére nem. Igazi télies illat, én még fahéjat is érzek benne, tisztára mint egy süti.

- Ismét van a Lidlben zöldség chips, meg mindenféle finomságok.

- Heti zenék: az új Avicii, Adam Levine ebben végre nem vinnyog annyira, és Chris Cornell, az egyik legjobb hang a világon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr498093956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása