meseanyu 2015.11.06. 10:58

Heti jóságok 30.

blog_3.jpg

- A hét elején annak örültem, hogy bár nagyon mondják a ködöt mindenfelé, nálunk  mégis vakítóan ragyog a nap. Most meg annak, hogy azért csak megjött a köd is, mert ez meg olyan kellemesen gótikus. Csakúgy mint a lehullott falevelektől kissé elhanyagoltnak tűnő kertek meg a repdeső varjak. (Jó tudom, a varjakat már írtam, de nem tudok betelni velük.)

- A hét elejei napsütésben bevezettem a délelőtti sétát, amit szeretnék hóban-fagyban is tartani, hazaérve pedig megjutalmazom magam egy szabadon választott forró itallal.

- Dércsipkék a füvön meg a kerítésen, ettől és a másoknál olvasható téliesedéstől kezd most már eléggé karácsonyváró hangulatom lenni. 

- Temető járás utáni családi ebéd a Hajón. Degeszre ettük magunkat és beszélgettünk egy nagyot.

- Egyesületi tökfaragás a garázsunkban, utána meg jókat röhögtünk a szomszédokkal, amíg a gyerekek elmentek csokit gyűjteni. 

- Katinkáék csapata harmadik lett a Bolyai matekverseny megyei fordulóján. Éljen, éljen, éljen!

- Fekete tolldzseki a Tchibo-tól. Könnyű mint a pehely és melegít mint egy kályha.

- Révais kampányhét hatására kampányfilmeket nézegettünk.

- Heti zenék: egy lazítós szám és egy pörgős rock and roll.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr188054804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása