meseanyu 2015.06.19. 12:14

Heti jóságok 10.

malyvarozsa.jpg

- Sikerült végre mályvarózsát szerezni. Az enyémek még nem ilyen szépek, mint a képen, kicsit kókadoznak, de remélem megmaradnak, mert így egy régi álmom teljesülne.

- Kánikula: bár nem jutottunk el a strandra, de én sokakkal ellentétben így is imádom ezt az időt. Nem kell fázni, nem kell gondolkodni, hogy mit vegyél fel, és balzsamosak az esték. Különösen most, hogy ismét lehűlt a levegő, kívánom vissza a hőséget. Bár az is igaz, hogy legalább a mályvának talán jót tesz.

- Zeneiskolai évzáró: a vonószenekar egy csodálatos részletet adott elő a Gyűrűk Ura filmzenéből.

- Iskolai évzáró: végre összejött, amire Katinka évek óta várt, ő vehette át az osztályból a könyvet az igazgatónénitől. A műsor is jó volt, a másodikosok a Kedvesemet énekelték nagyon vicces átköltésben. Aztán meg pizzázás a Széchenyi téren. Ja, és sikerült végre normálisan befonnom a gyerek haját  a nagy eseményre.

- T. S. Spivet- a film. Nekem a könyv is nagyon tetszett, és kivételesen sikerült jól átültetni a vászonra.

- Balea málnás-citromfüves folyékony szappan, aminek nem csak isteni az illata, hanem dizájnban is tökéletes a fürdőszobába.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr977556268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása