A nagy karácsonyi készülődésben nem sok időm maradt blogolni, de ma korán felébredtem, és amíg alszik a ház, ezzel a meglehetősen időszerű bejegyzéssel kívánok mindannyiótoknak boldog karácsonyt!

Dickens történetét már betéve tudtam eddig is, számtalan feldolgozásban láttam már, a legutóbbi animációs különösen tetszett, ezért elhatároztam, hogy előbb-utóbb sorra kell kerülnie, így is elég szégyen, hogy eddig nem bírtam elolvasni. Mivel nem egy hosszú könyvről van szó, gondoltam ez még befér a sütés-főzés-ajándékvásárlás mellé, és nagy bátorsággal megrendeltem, mert féltem azért egy kicsit Dickens bácsitól, mint aztán kiderült teljesen alaptalanul.

A Karácsonyi ének igazán méltó az örök klasszikus megjelölésre, Dickens történetben és stílusban olyat alkotott, ami ma is maradéktalanul megállja a helyét. Jól olvasható, üde, friss, vicces, fordulatos és persze megható. Kiválóan alkalmas arra, hogy így karácsony táján egy kicsit elmélyedjünk magunkban és átértékeljük az életünket.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr483492703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása