Igen beturbóztam a karácsonyi könyvvásárlást, úgyhogy meglehetősen sok könyv készül a karácsonyfa alá, arra is gondoltam, hogy egy-kettőt félrerakok nyuszira, vagy évzáró ajándéknak (szoktunk ilyet minden évben adni a gyereknek, bizitől függetlenül, csak emléknek, elsőben A mindentvarró tűt, másodikban pedig a Volt egyszer egyet kapta).

Mindenképpen megkapja a Macskák nagykönyvét, mert nagyon rá van cuppanva a cicamicákra azóta, hogy két bájos macskakölyök egy egész délutánt a kertünkben töltött, már majdnem befogadtuk őket, amit én nagyon nem akartam, szerencsére aztán egy ismerős elvállalta őket, de a gyereknek meg kellett ígérnem, hogy elgondolkodom a macska-kérdésen, ő pedig megkapja ezt a könyvet.

Máté Angi új könyve kedves molyos ismerősök révén dedikálva jutott el hozzánk, a Nevenincs és sosemvolt hercegnőket a Könyvszalonon fedeztem fel, az Elfelejtett lények boltja című karácsonyi antológiát a témája mellett a szerzők és illusztrátorok miatt sem lehetett kihagyni, a Maja tizenkét babáját meg kell magyaráznom? Aztán ott van még az Egy ropi naplójának új része, ami megbízható informátorom szerint hamarosan  a boltokban lesz, remélem odaér még a karácsonyfa alá.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr603467945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

f-andi 2011.12.16. 22:03:54

Én ma már láttam a Ropi 4-et! :)

meseanyu · http://jokonyvek.blog.hu 2011.12.20. 17:04:13

Megrendeltem, de még nem ért ide, izgulok! :-)
süti beállítások módosítása