Úgy látszik nem csak nekem, hanem az Ulpiusnak  is nagyon bejöhetett a szabadszájú Agatha Raisin kalandjainak első része, mert ahhoz képest, hogy csak októberre ígérték a másodikat, egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy már augusztusban megjelent. Most a harmadik részt mondják októberre, kíváncsi leszek, abból mi lesz.

A második kötet bebizonyította, hogy nem volt elhamarkodott részemről kedvenccé avatni a sorozatot, Agatha-ról olvasni rendkívül üdítő és mulatságos, még ha a krimi szál nem is bővelkedik Agatha Christie-féle fordulatokban, de nem is ez a cél. Beaton történeteiben a fő hangsúly a hangulatteremtésre, a vicces szituációkra és szereplőkre esik, ezáltal nyújtva habkönnyű kikapcsolódást.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr1003211058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása