Ez volt az első könyvem Kálnay Adéltól, de régóta szemeztem már a szerzővel, hiszen már a neve is olyan lányregényesen romantikus, gondoltam a könyvei is ilyenek lehetnek. A Titkok egy régi kertben nemcsak címével, hanem gyönyörű sejtelmesen zöld borítójával is hívogatott, na meg egyöntetűen jó volt a visszhangja, úgyhogy ezzel kezdtem a szerző munkásságának megismerését.

Kellemes olvasmány volt a rövid kis regény, kezdő olvasóknak is haladósan olvasható, nem rossz ötlet a fényképekből készült festményszerű illusztráció sem, nagyon nekem való a színhelyválasztás is, Kálnay azonban mégsem tett csodát, nem bűvölt el annyira a kötet, ahogy más hasonló lányregények. Műfajában azt mondanám egy kiváló iparosmunka, mindent hajszálnyira úgy ír, hogy akár kedvenc is lehetne, de valami számomra mégis hiányzott belőle.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr763206767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása