blog_321.jpg

Valami olvasói válságom van, vagy mi, mert hiába tetszik meg valami, teszem fel nagy lelkesedéssel mindenféle polcokra, aztán vagy kézbe se veszem, mert már nem érdekel, vagy elkezdem, de abbahagyom. Az őszi polcról pl. egyet sem olvastam el. Egyet elkezdtem, de nem jött be, pedig nagyon érdekelt előtte, egy nem volt bent a könyvtárban, amikor kivettem volna, egy meg itt van már az éjjeliszekrényemen, de nem tudom lesz-e hozzá kedvem. És ennyi. 

De azért panaszra nincs okom, mert a be nem tervezett olvasmányok között azért volt egy-két nagyon jó fogás. Régen várólistán volt, és most nagyon tetszett pl. ez, ez, ez és ez, és volt egy-két nagyon emlékezetes darab a zsűrizettek között is, mint pl. ez és ez.

De a remény hal meg utoljára, hogy talán tervezetten is tudok jó könyveket találni, úgyhogy itt a téli polc, amelyen szerepel két könyvtári, (Komolyan szörnyű érzés volt, ahogy pörgettem a Molyon a több, mint 500 kötetet számláló könyvtári polcomat, és egyszerűen semmi nem keltette fel az érdeklődésemet.), egy saját, a Backmant, az LMM-et  és Leiner Laura új kötetét pedig be fogom szerezni januárban, ha csak addig meg nem lep velük valaki. ;-) Szóval meglehetősen óvatos duhaj vagyok most, úgyhogy remélem ezt a pár könyvet már sikerül elolvasnom, mert kell egy kis sikerélmény. 

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr1413451681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása