meseanyu 2017.08.04. 10:58

Heti jóságok 99.

blog_299.jpg

- Tihanyban kirándultunk, ettünk a  Malackrumpliban, jegeskávéztunk a Rege cukrászdában (ami nem egy nagy gasztronómiai durranás, viszont lenyűgöző a kilátás). Hajóval jöttünk-mentünk, nagyot sétáltunk, és sok szépet láttunk.

- Családi napoztunk Tibor cégével. Nagyon kellemes volt a környezet (tó, erdő, dimbes-dombos vidék), lovaskocsiztunk, ettünk, ittunk, szemlélődtünk, beszélgettünk.

- Újabb csíkos darabot szereztem be a gyűjteményembe, ezúttal egy könnyű, nyári ruha formájában.

- Felfedeztük a Rozmaring Pizzériát is Széplakon, ami nem egy trendi hely, valószínű be se mentem volna random, ha nem olvasok róla előtte, de tényleg nagyon finom volt a kaja  és kedves a kiszolgálás.

- Idén már 100 könyvet olvastam, s bár nem a mennyiség a lényeg, azért örülök ennek a mérföldkőnek is.

- Kipróbáltuk az Ice Rollt, ami nem mondom, hogy finomabb, mint a sima fagyi, de nagyon látványos az elkészítése és cuki a kész termék.

- Imádom a Balea nyári cuccait, trópusi illatait.

- Egyébként meg megy a punnyadás, olvasás, strandolás, esti séták, borozás, nassolás.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr6012702933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása