meseanyu 2017.06.09. 08:22

Heti jóságok 91.

blog_266.jpg

Mivel többen kérdezték, hogy miért hagytam abba a jóságok listázását, és hangot adtak annak, hogy ők bizony szívesen olvasták, én meg rájöttem, hogy terápiás céllal sem utolsó dolog  az örömteli pillanatok összeszedése (úgy is mint hálanapló), úgy döntöttem, hogy folytatom ezt a rovatot. (Remélem örültök! ;-))

- A hétvégén az idén először voltunk a Balatonon, és annyira jó idő volt, hogy fürödni is tudtunk. Olyan volt az egész, mintha nyár közepe lett volna. Megvolt a szokásos lángosozás, voltunk sétahajózni, megnéztük Szárszón a József Attila Emlékházat, úgyhogy meglehetősen eseménydúsan telt ez a pár nap, de volt azért teraszon kávézós, Balaton partján bámulós, szoba hűvösében olvasgatós pillanat is jócskán. Imádom ezt a érzést, ami már akkor megcsap, amikor odafelé megállunk az ALDI-ban, mindenféle finomságot veszünk (karamell-mogyorós Magnum, erdei gyümölcsös zöld tea), és látom, hogy mások is lazítani, nyaralni jöttek, strandpapucsban, vidáman, ráérősen.

- Előtte még itthon is volt egy csomó jóság: szerda esti DiVino látogatás a molyos csajokkal, csütörtökön könnyesre röhögtünk magunkat a Bödöcsön, aztán meg finom pizzát ettünk a Dunakapu téren.

- Közben épül, szépül a kert, az iskolában is jó most, hogy mindenki lazán már csak a nyári szünetet várja, Katinka is jön-megy, szórakozik, mi meg nagyokat sétálunk és sokat pihenünk, málnát és epret eszünk.

- Még az a kis lehűlés is jó volt, mert tudtam, hogy csak egy napig tart. A hűvösben föllélegezve gyorsan elszaladtam a könyvtárba, újra hosszú ujjút és hosszú gatyát húztam, de zokni szerencsére nem kellett, remélem arra nem is lesz szükség már szeptemberig.

- Kijöttünk a Merítés-díj gyermekkönyves listájával, és jó volt látni, hogy minden szépen összeállt a végére.

- Új jógaoktatót találtam Almásy Csilla személyében, most ezt a videóját nyomom minden nap.

- Imádom a Lidlben ezeket az új kiskocsikat.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr1212368251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása