meseanyu 2016.01.29. 07:50

Heti jóságok 41.

blog_36.jpg

- Szombaton gyors és hatékony vásárlás, utána fincsi ebéd a KFC-ben, délután Katinka lézerharcra ment, mi meg sétálni egy nagyot. Este meg megnéztük a Dalt. Vasárnap családi szülinapozás volt a szokásos jóságokkal. Előtte templomban is voltunk, és ebéd után még el is szunnyadtam a sógoromék kanapéján a kandalló mellett, úgyhogy színtiszta feltöltődés és pihi volt ez a hétvége.

- Hihetetlen szép hangulatokat varázsolt ide az időjárás a hét elején: egyik reggel, ahogy kiléptem az ajtón, fent volt még a telihold, de már teljesen kivilágosodott, rózsaszín volt az ég alja a felkelő naptól, és közben meg az az illanó, majdnem átlátszó köd... Mmm, mint egy jóféle gótikus regény díszlete!

- Nagyon jó szakácskönyvek akadtak az utamba: Hegyi Barbara Alkalomadtán és Stahl Judit Gyors konyha című könyve. Előbbiből a hétvégén már el is készítettem egy receptet: sült lazacot borsópürével, ami egyébként Katinka kívánsága volt, mert ilyesmit evett a Viatorban a múltkor, és nagyon ízlett neki. Az én alkotásom is jól sikerült, úgyhogy felvesszük az étlapra.

- Új sorozat-őrület: Katinka kicsit betegeskedett, és rávett, hogy nézzük együtt a Hazug csajok társaságát, ami egy eléggé hatásvadász kis tinithriller, de pont annyira hátborzongató, amennyit még el tudok viselni, és nagyon rá lehet kattanni.

- Többször volt a héten szerencsés véletlenekben, váratlan megmenekülésekben vagy éppen csodás gyógyulásokban részem. (Utóbbi a laptopom levelezőprogramja volt, egy napig gyengélkedett, aztán este Tibornak sikerült megszerelnie.)

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr238328056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása