És ismét egy játék (úgy látszik kifogyhatatlan az ötletek tárháza:-), ezúttal Andiamotól kaptam a lehetőséget, köszönöm szépen.

Érdekes a kérdés, és számomra viszonylag nehezen megválaszolható, mert igazándiból sosem gondoltam arra, hogy valamelyik íróval szívesen beszélgetnék, valahogy annyira meg lennék szeppenve, hogy valószínűleg egy értelmes mondatot sem tudnék kinyögni.

De ha már el kell engednem a fantáziámat, akkor Jane Austennal például nagyon szívesen találkoznék, csakúgy mint Agatha Christie-vel vagy Lucy Maud Montgomery-vel. Egy olyan igazi békebeli teázást képzelek el, finom porcelánnal, ódivatú süteményekkel, ahol régi ismerősökként csevegnénk,  nem feltétlenül csak az írásról, könyvekről esne szó, és én egyszerűen csak élvezném e nagyszerű asszonyok társaságát, a lényüket, kisugárzásukat, magamba szippantanám a pozitív energiájukat.

A kérdést pedig továbbadnám Cserinek és Andinak. Ti kivel beszélgetnétek?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr572499781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

f-andi 2010.12.07. 17:08:09

uppsz, köszi,ezen nagyon gondolkodnom kell.
Kinek tudnék vajon értelmes kérdéseket feltenni!
......De most már tudom is, azt hiszem! :)

meseanyu · http://jokonyvek.blog.hu 2010.12.08. 08:16:46

@f-andi: Ez úgy tűnik egy kemény dió (nekem is az volt), de azért csak megoldjuk. :-)
süti beállítások módosítása