roxane.jpg

Február elején jelenik meg Roxan Gay könyve, ami az első könyv a szerzőtől magyarul. Angolul már több memoárja, novellás és esszékötete, valamint egy regénye is megjelent, és a témái, kérdésfelvetései alapján érdekes és szimpatikus nőnek tűnik. A feminizmus pedig mindig is érdekelt, és ezt a könyvet jó kezdésnek érzem, hogy egy kicsit jobban elmerüljek ebben a számomra fontos témában. 

 

roxane_1.jpg

Beth Morrey első regénye Roxane Gay könyve után pár nappal várható. A sztori nekem az idős és megkeseredett főhős miatt Ove történetét juttatta eszembe, remélem olyan csodálatos is lesz, mint az. Izgalommal várom, hogy vajon ez a regény is egy olyan szép karrier kezdete lesz-e, mint Backmané. A honlapja alapján mindenesetre nagyon szerethető személyiségnek tűnik a szerző, reméljük jól is tud írni. 

 

 

roxane_2.jpg

Evie Wyldnak már két regénye van, mindkettő díjnyertes, érdekes, hogy nálunk most a másodikat adják ki magyarul először. Figyelemfelkeltő fülszöveg és borító, azt hiszem, ennek a regénynek is adok egy esélyt, bár egy kicsit a sztori a komfortzónámon kívülinek tűnik. Vagy inkább fogalmazzunk úgy, hogy kétesélyes: lehet, hogy nagyon fog tetszeni, de az is előfordulhat, hogy egyáltalán nem. A múlt szörnyű titkait hordozó furcsa lány története szintén február elején várható.

 

roxane_3.jpg

Almási Kitti új könyve viszont már megjelent, ráadásul olyan érdekes a témája, hogy nehezen állom meg, hogy ne rendeljem meg azonnal. Jelenlegi önmagamat kereső lelkiállapotomban nagyon sokat várok ettől a könyvtől, hátha megtudom belőle, hogy én kinek, minek akarok megfelelni, és megszabadulok végre ezeknek az elvárásoknak a hálójából. Talán az életem második felét már igazán önazonosan élhetem le. 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr7115423112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása