Összejött egy-két engem érdeklő gasztrokönyv, ami mostanában jelent meg vagy hamarosan várható, úgyhogy most akkor ezekből jön egy csokor.

moly_30.jpgKalas Györgyi: Magyar tengeri gasztrokönyv

Kalas Györgyinek nemrég olvastam egy gyerekkönyvét, és kedvemre való volt a stílusa, a Balaton meg a szívem csücske, úgyhogy természetes, hogy ez a kötete is nagyon érdekel. Először úgy voltam vele, hogy azonnal meg is rendelem, és a nyáron már ki is próbáljuk a benne ajánlott helyeket, de aztán arra gondoltam, hogy annyi infóhoz jutok így is innen-onnan, és annyi étterem, bisztró stb. van, amit ki akarok próbálni, ráadásul lassan a nyárnak is vége, hogy inkább megvárom, hogy lesz-e a könyvtárban, ha meg nem, akkor ráérek még jövő nyáron is megvenni, ha még mindig szeretném. 

moly_31.jpgSzatmári Ferenc: Nem főzelék

Főzelékes Feri könyveit már régóta szeretném a kezembe venni, ráadásul mindegyik meg is van a könyvtárban, még ez a legújabb is, úgyhogy semmi sem akadályoz meg abban, hogy végre megnézzem, mit tud kihozni kedvenceimből, a zöldségekből ez a fickó. Mivel egyébként is muszáj lenne kicsit változatosabbá tenni az étrendünket, viszont ehhez nem óhajtok az eddigieknél sokkal több időt tölteni a konyhában, úgy érzem, nagyon időszerű lesz kikölcsönözni ezeket a köteteket. 

moly_32.jpgJamie Oliver: 5 hozzávaló

És ha már egyszerű főzés, akkor Jamie Oliver aztán tényleg nem a fakszniairól híres, legújabb könyvében meg ráadásul mindössze öt hozzávalóból főz nekünk, úgyhogy ez biztosan érdekes lesz a számomra. Szeptember közepén jelenik meg, és valószínű várnom kell majd, mire beszerzi a könyvtár. Addig meg majd kiveszem ezt a kötetét. (Mondjuk ahogy nézem, június végén lejárt a kölcsönzése, úgyhogy lehet, hogy keresztet lehet rá vetni.) Na meg persze ezt, mert úgyis mindjárt itt a karácsony. :DDD

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr10014115389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása