img_2333.JPG

- A síelés hozta a szokott jóságokat: a hegyeket, a jó levegőt, a napsütést, a dőzsölést a hüttében, az olvasást, a szaunázást, a társasozást. És végre megléptem azt is, amit már évek óta fontolgatok, három nap után azt mondtam, én nem síelek többet (soha), és inkább sétálgattam nagyokat. 

- Szombaton, amikor hazaértük Ausztriából, még elszaladtunk az Árkádba, mert Katinkának sürgős beszereznivalói voltak. Ettünk ázsiai ízeket a KFC-ben, aztán otthon ledőltünk a kanapéra, és megnéztünk két kis tinglitanglit, ezt és ezt.

- Elkezdtük nézni a Csak színház és A mi kis falunk új évadadait. Mindkettő kellemes esti szórakozást nyújt.

- Nagyon jó könyvek jöttek szembe mostanában: ez, ez és ez is nagyon tetszett. 

- Tegnap a nagy könyvtári harácsolás után, amikor a gyerekkönyvtárban megengedte a könyvtárosnő, hogy a maximum tíz darab könyv helyett jóval többel térjek haza, még megvettem ezt, és mivel a kolléganőmnek köszönhetően egy órával hamarabb tudtam eljönni a munkából, bele is merültem. Roppant hangulatos, magával ragadó történet.

- Vettem egy új kabátot tavaszra.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr9613765866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása