img_2171.JPG

- Idén is a Média bállal kezdtük a szezont, és jól éreztük magunkat, mint mindig. Isteni volt a kaja, jó a zene, és nagyon kényelmes volt a ruhám.

- Megint volt lehetőségem szerda délután filmezni, most a Meghívás egy gyilkos vacsorára című klasszikust választottam, és nagyon jól szórakoztam.

- Csak pár apróságért mentem a Sparba, de megláttam a vödrös narancsot, és muszáj volt hoznom. Azóta állandóan azt eszem. Szintén ennek a vásárlásnak volt az eredménye az Oikos sós karamellás joghurtja, nagyon finom.

- Végre eljött az asztalos, és megcsinálta a konyhaszekrény ajataját, ráadásul nagyon kellett aznap délelőtt logisztikáznom, mert fodrászhoz is mentem, úgyhogy roppant elégedett voltam a végén.

- Megvettem azt az olasz könyvet, amiből először tanultam ezelőtt 20 évvel, de már nem találom. Úgy gondoltam jó lesz gyakorlásra, mert néha még mindig úgy érzem, hogy hiányoznak az alapok.

- És ha már olasz, a tanárom ajánlotta ezt a csatornát, nagyon kis helyes, vidám és hasznos.

- Átnéztem, mi van meg a könyvtárban, ami kell a zsűrizéshez, és megnyugtatóan sok mindent találtam, ki is merítettem az előjegyzési limitemet.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr2613580869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása