meseanyu 2017.07.28. 08:09

Heti jóságok 98.

blog_296.jpg

- Én valahogy olyan vagyok (kissé hiperaktív:D), hogy nem szeretem, ha egy teljesen program nélküli hétvége áll előttem, ilyenkor kicsit bepánikolok. Pedig jók az ilyen lusta napok is, amikor jut idő egy-két elmaradásra, plusz vásárlásra a Tescóban, ahová csak ritkán jutunk el, és mindig megállapítom, hogy azért van miért kijönni. Most pl. a sós karamella szószukba szerettem bele. De ha már szósz, akkor nagyon finom az aldis édes chili, áfonyás torma és chilis torma is.

- Volt egy kis hely a bejárat mellett, ami még beültetésre várt, és kitaláltam, hogy kukacvirág kéne oda, mert nagymamámnál is mindig volt, vettem is, el is ültettem, és most csodásan nosztalgikusan virít, mindig jó érzés ránézni, amikor jövök-megyek.

- Katinka fellépett a zenekarral a Dunakapu-téren az EYOF kísérő rendezvényeinek sorában. Sajnos a koncert felét elmosta a vihar, de addig annyira csodásan szóltak, remek volt a hangosítás meg persze ők is, és rengeteg néző is volt. Utána meg a Füszeresben ettünk-ittunk egyet a nagy ijedségre.

- Este meg Esti Egyenleg koncert volt szintén a téren, nagy társasággal, meleggel, jó hangulattal.

- Másnap vásárlás az Árkádban, Katinkának sikerült egy olyan fekete ünneplős szoknyát szerezni, amilyenre vágyott, meg egy klasssz denevérujjú, hosszú kardigánt, a body shopban meg vettem blueberry illatú testvajat, ami szintén a nosztalgia illataim közé tartozik, mert volt egy parfümöm réges régen az Oriflame-től, aminek ez volt a meghatározó illata, és imádtam, csak nem tudtam beazonosítani.

- Aztán grilleztünk még Tibor német kollégáival: tök cukik voltak, dicsértek mindent, házat, kaját, piát, és láthatólag jól érezték magunkat nagyon.

- Most meg nyaralás on, ismét itt a Balcsin, és bár eddig nem olyan kegyes az időjárás, tegnap már koktéloztunk egyet a Stég Bárban.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr3312686327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andi (F) 2017.07.28. 21:12:58

Na, ezer éve nem szóltam hozzá(d).
De visszaszereztem a belépési dolgaimat, meg amúgy is, az első gondolatom az volt, hogy én pedig sikítanék, ha sokszor kellene kimozdulni itthonról. :-D
Mi meg ismerősöknek drukkolunk az eyof miatt.
Azt hiszem ennyi.
Lógasd a lábad a teraszon és kortyolgasd az almás cidert. Amúgy meg irigyellek a közelgő strandfeszt miatt. Senkit nem találtam, aki jött volna velem. :-\

meseanyu · http://jokonyvek.blog.hu 2017.08.01. 10:59:36

@Andi (F): örülök, hogy írtál. :-) Igen, én a kimozdulós típus vagyok, pont ilyesmin vitatkoztunk most Tiborral, és hajlandó vagyok elismerni, hogy gyakorolnom kell még az itthoni lazulást. :-) És hogy teljesített az ismerős az EYOF-on? Mi végig ott leszünk a Strandon, ha esetleg mégis jönnél, szívesen leszünk a társaságod. :-)
süti beállítások módosítása