blog_292.jpg

 

Linnea Dunne: Lagom

Itt már írtam arról, hogy imádom Skandináviát, és úgy látszik mások is így vannak ezzel, különben miért árasztaná el a könyvpiacot egyszer csak ez a sok ilyen jellegű tanácsadó könyv. Most éppen egy svéd hölgy tollából várható egy augusztus közepén, ez még jobban is érdekel most a fülszöveg alapján, mint a dán változat. 

 

blog_293.jpg

Rhys Bowen: Holttest a fürdőkádban

Agatha Christie-t és P. G. Wodehouse-t együtt emlegetni egy fülszövegben, nálam ez olyanhatást vált ki, hogy legszívesebben azonnal megnyomnám a megrendelem gombot. De persze voltak már ilyen téren nagy csalódásaim, úgyhogy bármennyire is rákívántam erre a cuki borítós nyalánkságra, egyelőre kivárok. Ez a kötet is augusztusban érkezik a boltokba.

 

 

blog_294.jpgblog_295.jpg

És ha már Agatha Christie, akkor szót kell ejtenem arról, hogy mennyire tetszenek az új helikonos életműsorozat borítói. Szinte sajnálom, hogy nekem már megvan minden a szerzőtől, és ha korlátlan elkölthető pénzem lenne, ezekre a szép kötetekre szívesen lecserélném a régieket. Azok meg maximum mennének valami könyvmegállóba, biztos örülne nekik valaki.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr6512621423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása