meseanyu 2015.11.13. 18:54

Heti jóságok 31.

blog_4.jpg

- Jó idő, jó idő és ismét csak jó idő. :-) Isteni volt vasárnap délután egy szál pulcsiban biciklizni. Elmentünk Sárásra is, ahol olyan aranyos kis víkendházak vannak, hogy olyan érzésem volt, mintha egy darabka Balaton lenne a szomszédban.

- Hétvégén itt voltak anyuék meg tesómék, és mentünk mindenfelé, meg jól éreztük magunkat.

- Könyvszalon: nem volt valami nagy hatású, engem már évek óta nem tud lenyűgözni, de azért gazdagodtam jó pár ingyen német nyelvű könyvvel. (Zömében ifjúságiak, egy Marian Keyes, egy másik csajos és egy krimi.) Meg megvettük a legújabb Ropit is.

- Könyves jóságok még a héten: megkaptam a Stonert névnapomra, nagyon kellemes perceket szerzett a Leányrablás Budapesten olvasása, és a  Polt felügyelő sírdogál, amit most olvasok, is nagyon tetszik.

- Árkádos dorbézolás: szintén névnapomra kaptam anyutól egy fekete alapon fehér pöttyös muszlinblúzt, de Katinka és Tibor is gazdagodott egy-két jó cuccal. De ami a fő, megvettük a Guitar Hero-t, úgyhogy azóta minden este ettől hangos a ház.

- A gitározás közben meg feljönnek mindenféle rég elfeledett kedves zenék, pl. ez meg ez.

- Vasárnap délelőtt a Dunakapu téren piacoztunk: van ott egy csaj Vámosszabadiról, aki tök jó dolgokat csinál. Vettünk tőle paradicsomlekvárt, csípős céklaketchupot meg bazsalikomos eperjavát.

- Egyik nap menüztünk a La Marédában egy barátnőmmel, isteni volt a carbonara, ahogy a nagy könyvben meg van írva.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr288075516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása