meseanyu 2015.07.24. 09:03

Heti jóságok 15.

kukorica.jpg

- Idei első dinnye és főtt kukorica.

- Családi szülinapozás sógoroméknál mindenféle jóval, különösen kellemes volt a hűsítő tzatziki.

- Helga barátnőm itt tartózkodása: La Maréda, lipóti strand, Fűszeres, Csücsök, vásárlás, szóval habzsi-dőzsi. És az év poénja: anyámék teljesen véletlenül azt a nyaralót veszik meg Földváron, ahol Helga nagynénje fog lakni ősztől, szóval a jó társaság a Balatonon is garantált.

- Knorr málnakrémleves.

- dm-es garázdálkodás: Balea 20 éves limitált kiadások (szedres tusfürdő és rebarbarás folyékony szappan) + Alverde lime-os lábvaj. És a legjobb találmány: padlótisztító kendő, ráadásul most narancsos illattal.

- Éhezők viadala filmek: nem voltam annyira lenyűgözve, de mégis jó volt a sorozat-fíling, hogy vártam napról napra, hogyan is folytatódik a történet.

- Rozézás, röhögés a szomszédokkal a teraszon. Ők most látták először a házat belülről, és hízott a májam, annyira megdicsérték.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr637651176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása