meseanyu 2014.04.09. 09:17

A falak

DSC_0468.jpg

Végül a falazás egy hetet csúszott, és csak múlt hét csütörtökön kezdődtek el a munkálatok, de aztán pár nap alatt kinőtt a ház a földből, és hétfőn már állt minden főfal. A ház egy speciális téglából épül, amit a tervező ajánlott. A Silka mészhomok tégla jó hanggátló, jó a hőtartása és szépen, pontosan lehet belőle építeni. Egy jó 30 %-al drágább, mint ha mást választottunk volna, de reméljük a végén megspóroljuk majd a fűtésen meg a légkondin. A napokban már szinte minden este bent mászkáltunk a házban, nézegettük a szobákat, kezd összeállni a kép. A felső képen az étkező és a nappali látható, az oszlop a fedett teraszé lesz. Az alsó képen pedig a beépített szekrényes folyosót vehetitek szemügyre, ahonnan a hálószobák nyílnak. A végén a sarokban pedig a háztartási helység lesz.

DSC_0469.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr115995863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Littlewood · http://mslittlewood.blogspot.hu/ 2014.04.09. 15:45:24

Nahát, annyira jól néz ki, mintha a semmiből (vagy a földből) nőne ki a ház!

meseanyu · http://jokonyvek.blog.hu 2014.04.09. 15:50:43

@Littlewood: mindenképpen így szerettük volna, hogy teljesen szintben legyen, nem megemelve, csak kilépsz a teraszra, onnan meg a kertbe.:-)
süti beállítások módosítása