varolista2013kicsi.jpglittle women.jpgMég egyetemista koromban vettem ezt a kötetet, úgyhogy nagyon ideje volt már, hogy betegyem a várólista-csökkentésbe. Idegenkedem az angolul olvasástól, de most megfogadtam, hogy jobb, modernebb, egyszerűbb nyelvezetű könyveket fogok választani a jövőben, akkor talán könnyebb lesz magam rávenni, mert kopottas angoltudásom felfrissítésére viszont nagyon szükségem van. 

Hézagosan ismertem a történetet, valamikor régen láttam a filmet is, de annyira nem hagyott mély nyomot bennem, úgyhogy most megint meg fogom nézni, mert kíváncsi vagyok a sztori végére, de nincs kedvem elolvasni a folytatást. Nekem eléggé nyögve nyelős volt ugyanis a kisasszonyok története, volt benne egy-két egész jópofa rész, meg szimpatikus szereplő (Jo és Laurie), de semmi olyan fergeteges nem történt, ami miatt érteném, hogy miért olyan emblematikus lányregény ez a könyv. Számomra inkább kissé unalmas és vontatott volt, alig vártam, hogy vége legyen, és kezdhessek valami izgalmasabba. 

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr465262650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása