dickens feljegyzések.jpgTavaly ilyenkor olvastam először Dickenstől, az időszaknak megfelelően a Karácsonyi éneket. Azóta sem tudtam rászánni magamat egy hosszabb lélegzetű műre tőle, ez a vékony kis könyvecske viszont már régóta vonzott, csak sajnáltam rá a pénzt, hiszen egy egészen rövidke, füzetszerű kis kiadványról van szó. Szerencsére a könyvtár nem sajnálta a rávalót, így sikerült megkaparintanom.

Nagyon kellemes kis könyvecske, rövid, szellemes karcolatokból áll. Dickens ebben a kötetben sem tűnik porosnak, sőt ma is annyira igaz, ahogy a különböző párokat kategorizálja, hogy egy-két szorosan a korhoz kapcsolódó részlettől eltekintve azon kapjuk magunkat olvasás közben, hogy mi is ismerünk ilyen embereket, sőt akár olykor mi is így viselkedünk (én pl. a vitatkozó párban ismertem magunkra ;-).

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr214975825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása