életveszéleyes esküvő.jpgVolt egy kis mini nyaralásunk még, egy hétvégét töltöttünk a Velencei-tó partján, a Nautis Hotelban. Isteni kis hely, mindenkinek csak ajánlani tudom. A láblógatásra és pancsolásra pedig ki mást vittem volna magammal, mint Agatha Raisin barátnőmet, hiszen az ő társasága mindig felüdít. 

Nagyon vártam ezt az új részt, mert az előző vége azt sejtette, hogy meglehetős izgalmakkal jár majd együtt Agatha és James esküvője, ehhez képest egy árnyalatnyit kevésbé tetszett ez az epizód az előzőnél, de még így is messze a legjobb választás Beaton sorozata, ha az ember felhőtlen szórakozásra vágyik. Nem tudom, mi az, ami annyira elbűvöl engem Agatha figurájában és a cotswoldsi környezetben, mindenesetre nagy boldogsággal tölt el, hogy az Ulpius is fantáziát lát benne, így nem kell sokat várni egy-egy újabb rész magyarítására, a következő kötet már szeptemberben várható.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr494674367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása