img_1911.JPG

- Pénteken az egyik kedves kolléganőm, akinek már többször segítettem (jó tett helyébe, jót várj!) kettő óra magasságában közölte, hogy menjek csak nyugodtan haza, ő majd tartja a frontot. Isteni volt napsütésben kilépni a kapun, és tudni, hogy egy csomó időm van még mindenféle jóságokra. 

- Szombaton Katinka fellépett a zenekarral a  Kálvária iskola családi napján. Mi is elmentünk megnézni, de amíg próbáltak, előtte még sétáltunk egyet a Nádorváros kis utcáin, és a deres kertekkel, régi villákkal olyan békebeli volt a délelőtt. Aztán ez a kellemes hangulat fogadott az iskolában is, volt kávé, süti, ismerősök és jó zene.

- Délután lezavartunk egy tescós vásárlást is, szerencsére gyorsan ment, nem voltak sokan, és szereztem megint sós-karamella krémet, ami nélkül lassan már élni se tudok.

- Vasárnap templom, bensőséges adventi hangulat, szép énekek, aztán meg  Árkád, hatékony ajándékbeszerzés, aztán döner és pihi.

- Kedves volt szomszédasszonyom hozott finom szörpöket

- Megvettük a bérletet a Strand-fesztiválra, és a Voltra is egy napijegyet, hogy megnézhessük a Depeche Mode-ot.

- Három félbehagyás után végre egy könyv, amit ismét nagy élvezettel olvasok. Izgalmas történet, ragyogó stílus.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr7413409773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása