img_1750.JPG

- A Glamour-napok jó tapasztalatai alapján haladó kuponozóként beneveztem a Joy ilyen jellegű dzsemborijába is, és egy tök jó kis bakanccsal gazdagodtam, illetve egy csomó ajándékot tudtam venni a rokon gyerekeknek a játékboltban. 

- Megnéztük az Orient expresszt, és bár kissé csalódás volt, de azért volt benne egy-két jó jelenet és szép felvétel, meg persze azért Agatha Christie-t nézni moziban sajnos manapság kurriózum számba megy, úgyhogy meg kell becsülni, még ha nem is tökéletes.

- Ami viszont még mindig tökéletes, az a Platán. Nagyon jót ettünk ismét, és Tata is szép minden évszakban.

- Vasárnap este átjött egy kedves volt osztálytársam, aki megvette a régi lakásunkat, így most a közelünkben lakik, és boroztunk egy kicsit, meg megbeszéltük, hogy kivel, mi van. 

- Jók ezek a borongós idők: szeretek ilyenkor lámpafénynél üldögélni bent a melegben, könyvvel és teával, de még az iskolában is egészen lenyugszanak ilyenkor sokszor a gyerekek, és ha kevesen maradunk a nap vége felé, jókat lehet beszélgetni velük. És arra is rájöttem, hogy ha jó melegen fel vagyok öltözve, a csípős időt is kedvelem, igazuk van a svédeknek, hogy nincs rossz idő, csak rossz öltözet. De persze az ilyen szép napsütéses reggeleknek is nagyon tudok örülni.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr8613283447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása