blog_313.jpg

- Nagyon régen volt már, hogy betettem a lábam az Árkádba Glamour-napok idején, de most, hogy úgyis megveszem a magazint Katinkának, gondoltam, kihasználok egy-két kupont is. Úgyhogy péntek délelőtt kedves barátnőmmel fosztottuk ki a drogériákat, plusz beszereztem magamnak egy piros kesztyűt,  szombat este meg még egy gyors családi támadás keretében igyekeztünk nyakára hágni a megmaradt kuponoknak.

- Szombaton délelőtt végre sor került a régen halogatott ablak- és zsaluziamosásra is. Sikerült találni egy jó céget: gyorsan, szépen dolgoztak, és egy nagyon kedves idős úr a főnök. Nem mondom, hogy nagyon olcsó volt, de a végeredmény önmagáért beszél.

- Vasámap a csodaszép időben besétáltunk a városba egy fagyira. Én a  bounty ízesítésűt választottam, és nagyon ízlett a keserű csoki és a kókusz házassága.

- Arra jöttem rá, hogy így októberre minden évben egészen megbarátkozom az ősszel, és hajlandó vagyok elismerni, hogy kell ez, van ennek jelentősége, mert lehet, hogy ha mindig nyár lenne, megunnám (NEM). Az biztos, hogy sokkal jobban tudom értékelni a meleg, napsütés napokat, érzem, hogy ez egy áldás. (Mondtam a férjemnek, hogy a Jóistentől kaptam ajándékba, mert olyan ügyesen dolgozom. De szerinte inkább az Ophelia hurrikánnak köszönjem.) A ködöt meg, ami mára lett, kifejezetten szeretem, olyan gótikus, zafónos, brontës lesz tőle az élet.

- A gyerekek meg kitalálták a tantermi pingpong-versenyt, ami jól jön majd ínséges (értsd esős) időkben. Én is beszálltam, pedig nem vagyok egy nagy pingpong-zseni, de még megtanulhatok. (Meg legalább a visszahúzódóbb, csendesebb lányok is kedvet kaptak így, hogy látták, nem csak ők a bénák. A fiúk meg egészen jól tolerálták az ügyetlenkedésünket.)

- Már elég régen kaptam ajándékba ezt a könyvet, de örülök, hogy végre sorra kerítettem, mert irtó vicces.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr8912988054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása