meseanyu 2017.04.27. 09:32

Blogajánló 1.

18052720_10212950228291453_691458407_n_1.jpg

Ezennel új rovatot indítok, amelyben reményeim szerint havi rendszerességgel ajánlok nektek olyan blogokat, amelyeket magam is követek, és szívemhez közel állnak.

Az első ajánlóban mindjárt két blogot is megmutatok nektek, ugyanis Kata, akinek a könyves blogját régóta követtem, lassan egy éve utazós blogot is indított. 

Nézzük akkor először a régebbit, a bookworm katacita oldalát. A blogot Kata először a freeblogon írta, amely azóta sajnos megszűnt, és a régi bejegyzéseknek csak kis részét sikerült átmenteni az új helyre. Ezek a posztok még hagyományos könyves témájúak voltak. A fordulópont 2012-ben következett be, amikor Kata átköltözött a blogspotra, és ekkor kezdett el más, nem mindig könyves témájú szösszeneteket írogatni, illetve a könyveseket is kicsit másképpen. Jöttek a  listák, írt a mindennapjairól, mindezt nagyon szerethetően és hangulatosan, és ez a képi kísérőkre is igaz, amelyek ekkor még nem mindig saját művek, de nagyon jól válogatta őket őssze.  2013-ban aztán ezt még mindig tudta überelni, kezdődtek a kenceficés, beauty bejegyzések, volt nyereményjáték is, kajás bejegyzés (ezt a fogást azóta én is többször elkészítettem, és isteni), láthattunk fotókat az otthonáról, Ebben a szellemben folytatta 2014-ben is, amikor írt a Glamour-napokról, kitöltött több book-taget is, és továbbra is beszámolt szerteágazó élményeiről, hangot adott sok témában a véleményének, úgyhogy egyre inkább egyszerű könyves blogból profi életmódbloggá alakult. Szintén ebben az évben jelent meg az első utazós bejegyzés, igaz, hogy csak a közeli Szlovákiáról, és csak egy rövid túra volt, de már saját képekkel, egyedi stílusban. Ezért nem véletlen, hogy ebben az évben lett a a hónap blogerre a JOY magazinban. 2015-ben rekord számú bejegyzés született a már említett témákban, és még mindig volt újdonság is, ekkor kezdte el a TILT-es posztokat írni. 2016-ban aztán elindult az új blog, és ment még ugyan tovább a szekér, volt is jó sok bejegyzés, de aztán idén Kata mégis úgy döntött, hogy nem írja tovább ezt a blogot. Én azért biztatlak benneteket, hogy nyugodtan böngészgessetek a régi bejegyzések között, mert nagyon sok érdekességet, szépséget és jóságot fogtok találni.

Mint ahogy az imént linkelt elköszönő bejegyzésében is írja, Kata ezentúl a travel journalon várja az érdeklődőket, ahol az utazás áll a középpontban. Itt többször írt már Velencéről, ami a legeslegkedvencebb úticélja, de olvashattunk már nála salzkammerguti útinaplót, vagy éppen beszámolót a kevéssé ismert Skye szigetéről. És ezen felül persze itt is vannak és lesznek is összefoglaló, listázó, tanácsadó posztok, legutóbb például egy roppant érdekes bejegyzést olvashattunk arról, hogy hogyan válasszunk úticélt. Mivel magam is szeretek utazni, és kedvelem Kata stílusát, látásmódját is, ezért én biztosan követni fogom itt is. Gyertek ti is!

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr8012443063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása