meseanyu 2016.01.08. 10:21

Heti jóságok 38.

blog_20.jpg

- Hó! Közlekedni még pont lehetett tőle, és így azért mégis szebb a táj, könnyebb elviselni a januárt. Ennek örömére fel is írtam a táblára a Téli alkonyt Kosztolányitól (tele van a hóra való utalással, vártam a megfelelő időjárást hozzá). Nagyon jól sikerült a felirat, rájöttem, hogy szebben tudok nyomtatottan írni, és kis betűkkel felfért az egész vers. Tibor meg azon röhögött, hogy mennyire felfelé húznak a sorok, ami ugye azt jelenti, hogy optimista személyiség vagyok. 

- Könyves szempontból nagyon jól indult az év, csak jókat olvastam eddig, és egy csomó könyv van körülöttem, ami nagyon érdekel.

- Komoly zene: mostanában többször átkapcsoltam a kocsiban a Bartókra, és itthon is rákaptam, hogy ilyesmit hallgassak. Teljesen rákattantam pl. Bach-ra. Számomra most derült ki, hogy írt egy csomó egyházi kantátát, és próbálom majd ezeket az év során mindig a megfelelő időben hallgatni. Most pl. a  vízkeresztit.

- Balea Med holt tengeri testápoló száraz bőrre: nagyon jó állagú, nincs benne semmi egészségtelen, és nincs illata (egyébként is kicsit telítődtem most az ünnepek alatt a nehéz téli illatokkal), így az egész család használhatja. Azért is vettem különben, mert mindegyik arra panaszkodott, hogy ki van száradva itt meg ott, mondtam nekik, tessék, ezt kenhetitek.

- Teekanne Sweet Cherry tea: egy viszonylag egyszerű kis gyümölcstea, de nagyon kellemes. Másik kedvenc a héten szintén ez az ízvilág: Meßmer Roibos Wildkirsche.

- Tegnap este egy gyors Árkád-kör keretében sikerül beszereznem a ruhámat a Média Bálra. Bordó, csipkés, flitteres, nagyon kényelmes, és nem utolsósorban egyáltalán nem volt drága. Tibor kapott hozzá illő bordó-fehér csíkos nyakkendőt.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr948251390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása