meseanyu 2015.09.18. 10:38

Heti jóságok 23.

blog.jpg

- Még mindig teraszparti: ez most a hűvösebb idő miatt úgy alakult, hogy a fiúk kint grilleztek, a lányok meg bent dumáltak, aztán bent ettünk, és ehhez gyorsan elszaladtunk még délután, hogy összecsukható székeket vegyünk a KIKA-ban, amelyek teljesen beváltak, még szép vajszínű párnákat is sikerült rájuk kapni. Plusz először nyitottuk ki az asztalt, és szuper jó volt.

- Katinka előrehozott szülinapi partija: torta, mozi, pizzázás két barátnőjével.

- Meleg és szél: nekem ez most megint nagyon bejött, a csúcs az volt, amikor reggel 7-kor már 23 fok volt, és szoknyában meg szandálban mentem olaszra. 

- Ugyanezen a balzsamos, nyárias reggelen gyakorolt egy fiú a zeneművészeti kertjében, a kellemes trombitaszó pedig végigszállt a város felett, és elkísért az utamon.

- Szintén ezen a reggelen fedeztem fel, hogy mennyire illatosak még a petúniák, amelyek meglepő módon egy csomó helyen nőnek belvárosi utcákon is. Ez ez illat nekem az abszolút nyár, biztos mert nagymamámnak tele volt a kertje velük.

- Pritamin paprika: imádom, annyira édes és harsogóan friss.

- Tibor ma szabin: már tettünk reggel egy kellemes sétát, aztán szállodákat nézegettünk, hogy hova megyünk legközelebb, délután meg irány Szekszárd.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr327797572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása