Behavaztunk így decemberre, mondhatni minnesotai az időjárás, úgyhogy kézenfekvő volt, hogy a molyon meghirdetett Karácsonyváró könyvolvasást Hannah ezen esetével kezdem. Jó, egyébként is lassan sorra került volna, főleg, hogy már megjelent az új rész is, de egy kicsit azért vártam vele, hogy Advent idején olvassam, és így hogy Holle anyó is kirázta fönt a párnát, ideális választás volt.

Krimiben viszonylag gyenge ez a rész, nem is túlzottan izgalmas, viszont számomra csodás hangulatot tudott teremteni Fluke, mindig is imádtam az ilyen szituációkat: a hótól elzárva buliznak Lake Eden lakói, van kaja, pia, tánc, a gyerekeknek filmvetítés, bent jó meleg, kint meg tombol a hóvihar...

A plusz karácsonyi meglepetés pedig, hogy a könyv végén egy teljes szakácskönyvet találunk, előételekkel, főételekkel, desszertekkel. Persze ezek is többnyire számomra kicsit fura amerikai receptek, de bájosan személyessé teszik Hannah megjegyzései, az ember tényleg csaknem elhiszi, hogy Lake Eden háziasszonyainak saját receptjeit olvassuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr342490000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása