meseanyu 2019.03.01. 11:10

Februári zárás

img_3636.JPG

Beszerzések (0):

Ebben a hónapban már akadt legalább egy könyv, ami nagyon felkeltette az érdeklődésemet, de még tudok várni vele, valószínű ezt kérem majd tesómtól szülinapomra. Egy-két zsűrizendő könyv volt még, amikre kíváncsi vagyok, és nincsenek meg a könyvtárban, de végül azokat sem rendeltem meg, úgyhogy a február is könyvvásárlás nélkül telt.

Olvasások (20):

Felnőtt könyvet csak hármat olvastam, és egyik sem volt valami roppant nagy élmény, pedig mindegyik régen várós volt, és eléggé érdekelt. A zsűrizést most eléggé megnyomtam, plusz volt egy-két random kötet is, ami velem akart jönni a könyvtárból, úgyhogy olvastam egy rahedli gyerekkönyvet. A legjobban tetszett Paulon Viktória új könyve és Maksai Kinga első regénye, de nem volt rossz Ruff Orsolya, Varró Dani és Rippl Renáta könyve sem. Így összességében nem mondhatom, hogy rossz volt a február, elégedett vagyok. Várólista-csökkentőst ugyan nem sikerült ebben a hónapban egyet sem olvasnom (egy kicsit lélekben már most feladtam, mert a nagy részéhez nem nagyon van már kedvem), viszont a három felnőtt könyv, amit olvastam, szerepelt a télre kitűzött listámon, és így azt majdnem maradéktalanul sikerült teljesítenem, de erről majd részletesebben a következő bejegyzésben. Megkaptam az 5000 elolvasott oldal után járó molyos kitüntetést is, úgyhogy azt hiszem, nincs okom panaszra.

Félbehagyások (1):

Papp Dóra zsűrizendő regényét egyszerűen nem tudtam végigolvasni, olyan szenvelgő volt. Kár pedig, mert lehetett volna ez egy nagyon jó kis történet is, de valahogy sok mindent túltolt benne a szerző, és ezáltal idegesítővé vált.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr8914661031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása