meseanyu 2016.02.05. 14:37

Heti jóságok 42.

blog_43.jpg

- Péntek este egy gyors kiruccanás keretében sikerült a Mömaxban beszerezni egy pihe-puha szürke szőnyeget Katinka szobájába, egy szintén szürke kispárnát az előszobába, és megrendeltünk egy akciós létraszerű polcot, amely majd a konyhában fogja díszíteni a hűtő melletti egyelőre üres falat.

- Szombaton bozséknál kirakóztunk, nagyon meditatív elfoglaltság volt, még úgy is, hogy persze azért közben csevegtünk is.

- Vasárnap Tibor nagyon szorgalmas volt, és felfúrta Katinka szobájába a fogast és a képkeretet, amelybe sikerült aranyos régi képeket válogatni. Ezenkívül még arra is volt ideje, hogy zabpelyhes rántott húst és édeskrumplis tócsnit készítsen nekünk ebédre.

- A hétköznapok gyorsan elteltek: vettem egy nagyon kényelmes hálóinget a Tchibo-ban, lett új tanítványom, ettem Milka Collage csokit, mogyorós-málnás, valami isteni, voltam masszázson meg tüntetésen, sétáltam a töltésen.

- Heti könyves jóság: a Szupermenők című tinikönyv, nagyon helyes.

- És végül a heti súlyos zene: Justin Bieber. Mentségemre legyen mondva, hogy annyit nyomják a Petőfin, hogy egyszerűen belement a fülembe. Meg tervezzük a nyaralást, és annyi tengerparti helyet láttam az utóbbi időben, hogy ha meghallom ezt a számot, elképzelem magam full lazán egy parti bárban, kezemben egy koktéllal... Mmm...

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr638362726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása