meseanyu 2014.09.05. 17:29

A szaniterek

DSC_0002.jpg

A héten megkezdődött a szerelvényezés, ahogy szaknyelven mondják, vagyis a szaniterek, vécék, mosdók, csapok felhelyezése. Már majdnem végeztek is vele, egy-kettő dolog maradt csak a jövő hétre. Jika vécéink vannak, IKEA-s mosdók, és Hansgrohe csapok, zuhanyok. A zuhanyfülkében egy fejzuhanyos, esőztetős, termosztátos szépség, ez Tibor kívánsága volt, és szerencsére volt ebből is akciós, ami tizedannyiba került, mint amit először kinéztünk. A csapok is viszonylag jó áron voltak, szintén akciósok. A vécék nyomógombjai Alcaplastosak, a legolcsóbb árkategóriában, nekem a drágább jobban tetszett, de a család ezt szavazta meg. Nem rossz ez sem, matt króm színű, mint minden fém a házban. Egyébként az ablakos csaj dicsérte, hogy minden milyen összhangban van színben, szerintem ez természetes, de sokan tényleg iszonyat, hogy mit össze tudnak zagyválni egy lakásban.

Közben meg még ilyen nem túl látványos, ám annál fontosabb dolgok is történtek, mint a gázóra, kémény, kazán telepítése. Mindenféle bürokráciával jár még, de reméljük a hónap végére, mire költözni akarunk, lesz meleg vizünk. Bár állítólag az indukciós tűzhelyen nagyon gyorsan felforr a víz. :-)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr466673159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása