meseanyu 2017.02.24. 10:36

Heti jóságok 88.

blog_234.jpg

- Pénteken estefelé elhatároztuk, hogy elmegyünk az okmányirodába Katinkának útlevelet és személyit csináltatni. Fél órával zárás előtt érkeztünk, és láss csodát: senki sem várakozott, rögtön szólítottak is. Így még volt időnk egy kisebb körre az Árkádban utána, ami eredményezett számomra egy jócskán leárazott Geox cipőt, amit már ősszel kinéztem magamnak. Vacsira meg végre megkóstolhattam a Burger Kingben a tükörtojásos hamburgerüket, amire már régen áhítoztam, mert amikor megyek olaszra, mindig szembejön egy plakáton.

- Szombaton este barátaink kezdeményezésére Firkin koncerten voltunk, akikről még életemben nem hallottam, de jó kis ír zenét nyomtak. Mondjuk egészen szürreálisan kevesen voltunk, de ennek ellenére nagyon jó volt a hangulat.

- Vasárnap Tatán voltunk, megint a Platánban, ahol még mindig remek a kaja. Vicces volt, mert pont a Pápai Jociról forgattak egy kis filmet, akiről aznap reggel tudtuk meg, hogy megnyerte a Dal című versenyt. Szép napsütéses idő volt, úgyhogy tudtunk sétálni is egyet, láttunk sok szép madarat is.

- Azóta meg hajtás, helyettesítettem is, meg valamiért nem is vagyok olyan jó passzban, de ez arra volt jó, hogy rájöjjek, át kell gondolnom ezt az egészet az iskolával, és lehet, hogy mégis inkább más utakat kell keresnem.

- Viszont olyan apró jóságok voltak, hogy kedves volt a gázóra leolvasó meg a kéményseprő, szerdán meg végre éreztem, hogy ha lesznek is még kisebb visszaesések, mégis feltartóztathatatlanul itt a tavasz.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr3812273425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása