meseanyu 2017.01.20. 08:34

Heti jóságok 83.

moly_3.jpg

- Médiabál: ismét nagyon jó volt, ráadásul most már két asztalunk volt, szuper társasággal, rengeteget nevettünk meg táncoltunk.

- Katinka barátnőjééknél aludt, és amikor mentünk érte, megnéztük a folyamatban lévő házfelújításukat. Nagyon becsülöm őket, mert nem élnek kimagasló anyagi körülmények között, de ötlettel, jó ízléssel, beosztással és nem kevés saját munkával egy kis ékszerdobozt csinálnak a házukból

- Most már tényeg elmondhatom, hogy orchidea hegyeim vannak, folyamatosan nyílnak, csodaszépek!

- Még ebben a hidegben is volt egy-két nagyon jó sétám a héten (mondjuk most már felcipzáraztam a bundás kapucnit a kabátra): barátnőmmel könyvtárazás után (ahonnan egy tonna könyvvel tértem haza), Tiborral este a városban, Katinkára várva. Vacsira meg vittünk haza kínait. :-)

 - Az se rossz fíling, amikor tombol körülötted az influenza, és te nem vagy beteg (meg a családtagjaid se, lekopogom): bár jobbulást kívánok a betegeknek, de volt valami időtlenség érzésem (mint a téli szünetben), amikor a lemondott órák miatt felszabadult időben sok minden rég halogatott dologra jutott időm, mint pl. a molyos frisseim ledolgozása.

- Jó volt ismét Agatha Christie-t olvasni, és egyik reggel, mivel mint említettem annyira ráértem, megnéztem a filmváltozatot is: köntösben, kávét szürcsölgetve.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr1612132351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása