meseanyu 2016.10.15. 15:50

Heti jóságok 71.

blog_174.jpg

- Heti mozi: Vándorsólyom kisasszony. Kellemes kis film, előtte meg BBQ-hamburger a Mekiben, plusz sikerült Katinkának venni egy nagyon cuki fekete-ezüst hátizsákot.

- Mindenhol vöröslik a vadszőlő, és egyre szebb színeit mutatja az ősz.

- Kezdem megszokni a hűvösebb időt, már a tíz fok sem tűnik olyan hidegnek, ha jól felöltözöm. Ettől függetlenül még mindig nagyon tudok örülni egy-egy napsütéses, meleg napnak.

- Ezt a számot többször is hallottam különböző rádiókban, és napokba tellett kideríteni, mi is ez, de most már megvan, és nem eresztem.

- Családi látogatás: Emmával sok játék, tesómmal nagy bevásárló túrák. Az egyik során Katinka is csatlakozott, és lett neki jó meleg télikabátja, meg kapott egy pulcsit és egy nagyon vagány szürke farmert is, és lassan érzem, hogy okos szóval, türelemmel meg fogunk tudni egyezni a ruházkodási kérdésekben (is).

- Még egy bevásárlási fegyvertény: Tibornak is sikerült új öltönyt venni, ami nagyon ráfért már. Szépet, jó áron, rekord gyorsasággal.

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr5611782627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása