leiner.jpg

Biztosan a szezon legnagyobb slágere lesz, és számos karácsonyfa alatt ott lapul majd Leiner Laura új könyve, amely csodaszép karácsonyi borítóval és ünnepi tematikával csábítja a vásárlót, ha a szerző neve önmagában nem lenne elég. Én ezt a kötetet magamnak vettem meg, és hamarosan olvasom majd hangolódásképpen, de szerintem a célcsoportnak is örömet lehet vele okozni.

 

 

kek.jpg

Cath Crowley regénye valószínűleg az egyik legnépszerűbb ifjúsági regény volt a Molyon az utóbbi időben, mindenki áradozott róla. Igazi könyvmolyoknak való kulissza, egy könyvesbolt várja az olvasót, könyvek minden mennyiségben, és persze szerelem. Nálunk ott lesz a fa alatt, kicsit persze önző okból is, mert én is nagyon szeretném elolvasni.

 

 

frank.jpg

A rendkívül népszerű Nicola Yoon férje, David Yoon megirigyelte felesége sikerét és megírta első ifjúsági regényét. Érdekes módon ezt a könyvet nem övezte túl nagy figyelem a Molyon, úgyhogy (ilyen is ritkán történik) teljesen véletlenül fedeztem fel a könyvesboltban. A fülszöveg alapján nagyon kedves történetnek tűnik, úgyhogy mindjárt haza is jött velem. Ráadásul egy sorozat első része, úgyhogy nagyon izgulok, hogy jó legyen.

 

london.jpg

 

Nálam Catherine Rider Csók New Yorkban című könyve kerül majd sorra hamarosan, amely az első része a világ különböző nagyvárosaiban elcsattanó csókokat középpontba állító sorozatnak. Idén a párizsi rész után megjelent a londoni is, ami ismét igazán hangulatos, romantikus karácsonyi történetnek tűnik. Jó ajándék szerintem ez is álmodozó tinilányoknak.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr6215354102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása